Halloween fest i Tunan..

Hejsan hoppsan!
Jag håller på och gör mig i ordning, ska snart ner till Tuna och hjälpa till med en Halloween fest som håller på hela dagen fram till 00.00 JOBBIGT !! men de kommer säkert bli jätte kul ! :) Men nu väntar jag på de svarta nagellacket och de svarta läppstiftet men puss så länge. får se om jag orkar blogga när jag kommer hem.
kyssar

shoppat..

Hellu!
Jag sitter nu och kollar på nån film på 6an med Sylvester Stallone (han som spelar Rocky). Men för att komma till huvudsaken så har jag shoppat idag.. IGEN konstigt nog så blir de så när man har tråkigt. Så idag fick de bli en kofta från Vero Moda och en julklapp till min söta Mimmi och massa deadem och saker man ska ha i håret. Här kommer bilder så ni får se hur allt ser ut,
Ett av diademen från Glitter.
De andra..
De tredje..
Och den här. de e ett hårspene men jag håller i de för att de satt snett..
och koftan som jag köpte.. passar inte till mitt röda linne men orkade inte byta..
Kyssar på er

Shoppa idag igen :D

Hellu!!
Just nu så håller jag på och klär på mig för jag och pappa ska åka till stinsen idag igen för jag vill ha ett slappt linne från Gina och sen massa strumpbyxor! Jag har inte haft byxor på mig på hela höstlovet typ.. Men jag trivs i strumpbyxor så. Men nu måste jag ner och sminka mig och fixa håret. Bilder kommer ikväll.
Pussar

Stinsen

Hellu!
Idag va jag och shoppade med pappa i Stinsen. Jag fick två tajta linnen och en kort tröja från Gina och sen en kiss tröja och smink från H&M, Tack pappa! Men imorgon ska vi åka och köpa strumpbyxor och ett annat lite slappare linne från Gina. Sen har jag kollat på en natt på museet 2 och den va faktiskt ganska rolig. Men nu ska jag snart kolla på kissies och rosings debatt på svt1.
Pussar
så såg jag ut i stinsen idag. ett vitt linne och en whos bad t-shirt.

Hiss eller diss ?

Hiss!
KORTA tajta klänningar, kjolar och linnen som man inte behöver ha byxor till.
Diss!
Långa klänningar och kjolar! Får inte vara längre än över låren!

6 års kalas..

Hellu!
Ja som de står där uppe så va jag på 6 års kalas idag eller asså de e våran granne som vi umgås jätte mycket med.
Fast den började klockan 6 så innan de så gick jag inte upp ur sängen ;P Nej men jag sov till ett och sen gick jag och la mig i mammas och pappas säng och kollade på tv till typ fem och sen klädde jag på mig.. Men nu ska jag kolla lite på tv och gå ner och umgås lite med mina grannar och föräldrar.. !
Puss på er!
Min mamma innan kalaset :)
och jag innan..
hihi och lilla benjamin när han ska blåsa ut ljusen :)
Jag efter kalaset :)

bilder...

Från bussresan och båtresan samt nån från festen..
hihi jätte fiiin blå bild men jaja..
Angelo o Anna..
hihi ja vi e som vi e.. vem har sagt att vi e normala ?? (A)
Japp så knasig såg man ut idag på festen...
oh juste vi hade en svan gåendes på våran tomt... jäätte sööt!
några av mina knäppa sööta kompisar från festen ikväll..

Fest!

Hellu!
FÖRLÅT!! igår kväll kunde jag inte blogga för att jag hade inget internet och jag va inte hemma.. Men igår vid ungefär fyra så gick jag och Anna ut först till bryggan och tog lite "fina" och "seriösa" kort hihi nej men senare så gick vi till ica för att köpa lite snacks och sen så hyrde vi tre filmer också, så de fick bli ett litet film maraton :) Vi hyrde 17 again och två Johan Falk filmer. Men när vi vaknade imorse vid sju så gick jag upp och duschade medans dom andra åt frukost. Vid halv nio så åkte vi till busshållsplatsen för vi skulle åka båt, Eckerö linjen fram och tillbaka bara för att fördriva tiden lite. De va as kul på båten iallafall men sen när jag kom hem till sollentuna igen så fick jag göra mig iordning lite snabbt för att jag skulle iväg på "halloween" fest.. Den började sju och slutade tolv och va också cäldigt rolig faktiskt men i början så såg vi världens läskigaste film nånsin! den hette "the unboard" tror jag och va skiiit läskig. Alla killar satt och skrek dom också och det gjorde faktiskt de hela ännu roligare :D Men nu ska jag väll snart gå och lägga mig och kolla lite på tv för imorgon är de fest igen i åkersberga..
Pussar och kramar eran Nickita såklart! :D
Jag och Anna vid vattnet...
hihi japp jag vad ska man säga ? Bjuder på den kanske ;)
Sööta vi! ;)
Och fatta vad mörkt de va vid typ kvart över fyra??! JÄÄTTE FINA! HOST!

Edsbro

Hellu!
Håller jag på och packar för jag, min brorsa och min kompis ska åka till min farmor som bor i edsbro.
Jag vet inte vad jag ska ha med mig även om vi kommer hem imorgon igen (A) eftersom jag ska på fest imorgon på kvällen och sen på onsdag också så kunde vi inte stanna längre. tyvärr för det är så lugnt och avkopplande där uppe, man slipper alla problem och behöver bara tänka på nuet.. Men tillbaka till de stressiga, Anna kommer om typ en halvtimma och jag har inte packat! Men jag kommer försöka blogga när jag kommer upp dit för nu måste jag verkligen skynda mig !
Puss på er från.. gissa vem (A)
Från lilla mig såklart (A)

haha

Hellu!
Igår va jag på stan med min zia, Först va vi inne på Gina och där köpte jag en väska, och tre tröjor.
Sen efter shoppingen så gick vi förbi coffeehouse by George på Hamngatan och köpte en caffe latte med hasselnöts smak och en chai latte. Sen åkte vi och hämtade min ubersöta skitunge till kusin hemma hos några andra släktingar som skulle ha främmande. När vi kom hem så gick zia ut med Gucci och sen åt vi tacos och kollade på körslaget. Men medans zia va ute med Gucci så ville alle att jag skulle ta kort på honom när han sprang fram och tillbaka i lägenheten. När skitungen äntligen somnade så kollade jag och zia på CSI miami till pappa kom och hämtade mig vid ungefär elva.. När jag kom hem så kunde jag inte sitta still för en sekund mamma och pappa undrade va fan jag hade fått där borta igentligen. hihi men nu ropar mamma och säger att jag måste städa mitt rum.. -.- Men ska gå och hoppas på att AIK vinner över bajen idag medans jag städar!
Puuss på er alla !
Den randiga tröjan är från Gina och kostar 249 kr och det vita linnet kostar 99 kr
Och den här är också från Gina och kostar 149 kr
Och väskan är också från Gina och kostar 149 kr.
Här har vi den lilla studdsande skitungen :) <3

Yes!

www.kissies.se
Hellu bloggen!
Nu är det så att jag ska hoppa in i en dusch och sen ska jag dra iväg till stan och shoppa lite med min zia som jag inte har träffat på jätte länge! Och senare så ska vi åka och hämta min lilla ubersöta bajskorv till kusin hemma hos en annan släkting.
Nu är det så att jag verkligen ska försöka satsa på bloggen och skriva minst en gång om dagen för att det skulle vara kul om tjejer och killar läste min blogg och gillade den. Jag begär inte att bli lika känd som typ kissie och dom men jag tänker inte heller sitta och skriva om hur jävla snygg jag är och vara lika självkär som dom är.. Jag vill inte snacka skit om dom men herregud det är skrattretande det är nästan därför man läser deras bloggar, bara för att det är så roligt och töntigt när dom sitter där och tycker att dom är så jävla snygga... jag fattar inte hur man kan ha sånt självförtroende men jaja de är ju iuförsej bara bra att ha.
Kiss Nickita

RSS 2.0