FOTBOLL!!!!!!!

JAG DÖÖÖR! JAG BEHÖVER MIN FOTBOLL FÖR ATT ÖVERLEVA! HELA TVÅ DAGAR KVAR TILLS JAG FÅR TRÄNA IGEN!! :( VILL TRÄNA NUUUUU !!
Saknar världens skönaste och bästaste fotbollslag!
Vadå?? Bara för att vi är bäst ??! :P :D
sköööönaste fotbollslaget på jorden! finns inget bättre!

Förlåt!

Ja förlåt Malin du har rätt jag måste uppdatera men jag har ju varit så sjuk och inte haft tid på ett tag nu, men jag uppdaterar nu! :D Men min vecka har varit bra och jag har varit med Malin, Mimmi, Sara och shoppat för det mesta ! :D Har nog handlat alla mina julklappar nu till alla :) Men ska vila lite nu och kolla på tv.. måste bli frisk till måndag för jag får börja träna nästa vecka! :D Och så måste jag plugga i helgen för jag har två prov nästa vecka.. :(
Pussar
hihi hade lite tråkigt när jag jobbade med mamma ;)

Läxor ... -.-

Jag HATAR läxor!!
Fast jag ligger ju lite efter så jag måste ju få några läxor efter sjukhuset men ändå!
Jag måste plugga Spanska, No, Sv och matte...
Men måste plugga puss på er!

Svininfluensan!

Herregud!
Shit vad alla är hysteriska för det här med svininfluensan! Folk köar i flera timmar bara för att få ta en spruta! :O
Och det värsta är att folk blir sjuka efter dom har tagit den också, men jaja jag tänker inte ta den iallafall...
Kön till vårdcentralen för en spruta.. Och de var ännu fler! :O

Sjukhuset..

Hejsan!
Igår kom jag äntligen hem från sjukhuset efter att ha varit där sen i torsdags.. Dom första tre dagarna var skit jobbiga för jag va tvungen att fasta, de enda jag fick va dropp i armen. Sen på lördagen så kom Anna sötnos precis när jag skulle hoppa in i en dusch. Efter duschen så rullades jag in på operation och det var SKIT roligt att åka hiss när man ligger i en säng! Efter operationen så fick jag panikt ont i såren och min puls sjönk snabbt till 25 medans jag fick massor av morfin. Efter några timmar så lungade allt ner sig och jag fick åka upp ner till rummet igen. Efter nån timma på rummet så fick jag panik ont igen men de blev bättre.. Nu så ligger jag i sängen och mår bättre och hoppas på att få gå till skolan imorgon.
Pussar
Bilder från sjukhuset kommer senare när jag har hittat sladden!

neeeej !! :(

Jag har så fruktansvärt ont i magen men vill verkligen inte ha de, inte nu inte idag iallafall ! Jag har träning klockan sju så måste vila och hoppas på att bli bättre... :(
Men puss på er !
Anton smörar för lärarna;) hihi bild från i somras innan eller efter sommar lovet.

SM GULD !

Hihi de är SÅ roligt att retas med Linn, Mimmi och David för dom blir SÅ sura eftersom dom stackarna är djurgårdare tyvärr..  tufft liv asså.. Men ja dom bästa vinner ju SÅKLART SM- GULD !! :D ÄLSKA AIK !!
Men måste gå puss
KÄRLEK TILL ER!!

Skolan..

Hellu!
Idag va de första dan i skolan efter lovet. Dagen var väldigt slapp och skön för vi hade typ mentors tid fram till lunch och sen hade vi tre lektion efter lunch och sen slutade vi. De var skit god mat idag, de blev hamburgare och pomes för vi har fått en egen kock till skolan så vi slipper den äckliga skolmaten! YEY äntligen!!
Men nu måste jag gå ner och äta lite mellis..
pussar på er
Slänger in en bild på världens bästa fotbolls lag !! älskar er tjejer !!

RSS 2.0