REEGN FYYYY!

































HAHAH KUUUL MAN KAN HA !! :D

//Love N

Never say never!

Jag viisste det! jag visste att jag aldrig borde sett filmen ! OMG jag är helt tårögd och vill bara se den om och om igen... Jag har väntat med att se den så här länge för att jag va "kär" i honom förut när alla hans låtar kom osv men de la sig... FAN !! Men det är som han säger, "Det kommer finnas tider då någon säger att du inte klarar något, och det kommer finnas tider då någon säger att du inte kan leva din dröm, och det kommer finnas tider då någon säger att du inte kan få Madison Square Garden slutsålt! Då berättar jag det här för dom. Säg aldrig aldrig!"

Åh nej.. jag är kär.. i någon som är omöjlig att få...


// Love N

Tack..

Jag vill säga Tack till er som satt vid min sida igår, som andades och tog det lugnt när jag inte gjorde de. Jag vet vilka som är mina riktiga vänner och inte. Och Mimmi, jag är inte sur på dig jag lovar, jag förstår att du gjorde de för att du var orolig..
//Love N

Patricia Nilsson

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen bär det av till Sollentuna Centrum för att träffa Patricia den underbara tjejen ! Efter det så ska jag på barnkalas och sen ikväll kanske jag ska till Simon men vi får se.. Nu väntar duschen så puuuuss!!
Turkiet sommaren -10
// Love N

Vinst idag !

Vi vann mot Enskede med 2-0 och ligger nu solklar 1a i sanktan ! AWESOME, nu vill jag bara bli helt frisk så jag kan spela mera ! :)

// Love N

Meen guud !








Sabina om Ojoj:
Äntligen bloggar du asså jag kollar typ varenda 
gång jag är inne på datan eller ibland varje timme!
Blev så glad när jag såg att du hade bloggat :D
Älskar verkligen din blogg!! Trodde att du hade 
slutat att blogga <3

Svar: Men gud tack så hemskt mycket! jag ska verkligen försöka blogga nu igen varje dag ! <3






Anonym om Njut..:
Fan du var ju asfin osminkad :) dom flesta som är snygga med smink brukar så ut som krockade skithus utan smink but not you! Skulle sträcka mig så långt att du tillhör den översta procenten från vad jag har sett so far. Man kan sminka en gris men det blir aldrig någon puma av den för det! Blir alltså inte mycket bättre än såhär så dont worry n be happy

Svar: Hahah men herregud vad snäll du är!

Ojoj

Jag har inte bloggat på ett tag men det är fortfarande 50 läsare om dagen... Tack så hemskt mycket och om de blir fler så kommer jag ju vilja blogga mer och verkligen kämpa för att blogga varje dag så klicka er in, lämna en kommentar och kom tillbaka nästa dag !:)
Tack i förhand!
//Love N

Idioter..

Seriöst ni som tar mina bilder från både facebook och härifrån och andvänder dom och låtsas att det är ni, ni borde seriöst skaffa er ett liv. Man gör inte sånt, alla har ett eget utseende och ska vara stolta över de oavsett hur man ser ut! Så SLUTA ta mina bilder och mitt mellan namn !
Tack ...
// Love N

AHH

Så jävla skönt att bara kunna gnugga nävarna i ögonen utan att bli svart och förstöra sminket! Jaag har inge smink på mig idag yeey !! :D







// Love N

HAHA !




Cissi

Linn, me and moa yeeeah

Linn <3 nickita




SÅÅÅ SNYGGA!! :D

// Love N

RSS 2.0