haha

en till ''fegis'' om God kväll bloggen :):
dom kommer direkt inte lära sig av de där. men jag själv tycker att det var jävligt lågt gjort av honom att tjalla, man gör inte sånt ! och om de hade varit du som druckit, hade nog inte dom skrivit om de på sina bloggar och hit och dit. jag tycker synd om tjejerna, ärligt talat.

Jora dom kommer nog lära sig en hel del av de här :P visst de kanske va lågt av honom att tjalla men de va jävligt lågt av dom att dricka bara för att gå emot reglerna :P för när dom ändå drack så kunde dom ju lika gärna druckit ordentligt :P Efter de här så kanske inte lärarna litar på oss längre och ger oss dom möjligheterna att göra de här nå mer :P Och de va helt och hållet deras val att dricka så dom får skylla sig själva att dom inte höll käften om de :P och jo dom hade skrivit i sina bloggar om de hade varit jag ;) jag känner dom tjejerna :P


// Love N

Kommentarer
Postat av: -

Fast vänta lite vaffan! Det var inte dom som förstörde resan, det var simon. Innan han börja tjalla var allt som vanligt! OM han inte sagt något hade inte lärarna märkt något och de hade inte blivit hemskickade. Så det här med att lärarna inte litar på klassen längre är ju bara för att simon tjalla. Annars hade ju inget hänt. Annars hade allt varit som vanligt. Inget speciellt.



Förresten så du tycker det hade varit bättre om dom kommit och varit stupfulla eller? För det är vad du skrver.



Dessutom skriver man inte i sin blogg sånt där om man vet att folk läser den. Det gör man inte. Jävligt lågt, säg det till dom istället. Face to face.

2010-09-12 @ 22:43:45
Postat av: ''fegisen'' igen

Men asså, lärarna hade ju fortfarande litat på er ifall simon INTE tjallat? eller? har jag fel?

och vd hade de spelat för roll om dom hade blivit fulla? man kan ju fortfarande lossas som ingenting, då är de inte säkert att lärarna märkt!

2010-09-13 @ 20:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0